Fiberanslutning

Att ha fiberanslutning till sin bostad har många fördelar. Du får möjlighet till blixtsnabbt bredband samt stort utbud av TV-kanaler, både vanliga och även HD-kanaler, för den knivskarpa bilden. Du har även möjlighet att använda IP-telefoni genom fiberkabeln. Vi har dessutom inga begränsningar på hur mycket datatrafik som du får förbruka!

Fiberkabeln är inte ledande, vilket innebär att åska inte ställer till med samma problem som när man har en anslutning via kopparledningen, t.ex. ADSL. Kapaciteten som fiberkabeln erbjuder är dessutom enorm, detta innebär att du får en anslutning som inte bara är stabil, den är framtidssäkrad. Du får en stabil och säker anslutning inte bara idag, utan även för framtidens krav och behov!

Här nedan följer mer information kring hur du får fiberkabel ansluten till din bostad.

Villa / Radhus

För att ansluta din fastighet med fiber krävs det att ett visst antal grannar också vill ha fiber eller att vi finns i närheten.

För att kontrollera anslutningsmöjligheten kan du anmäla intresse för fiberanslutning genom att välja ”Anmäl fiberintresse” under Fiberanslutning i menyn högst upp på sidan, vi kommer därefter kontakta dig!

Har ni en samfällighet går det givetvis bra att ni kontaktar oss för en gemensam intresseanmälan! Uppge hur många intressenter ni har så återkommer vi till er.

Bostadsrätt

För bostadsrätter krävs det att hela föreningen väljer att ansluta sig till oss. Kontakta ordförande i din förening eller ta upp det på kommande möte och be därefter att en medlem i styrelsen fyller i information i vårt formulär under ”Anmäl fiberintresse”.